İpucu: Antivirüs Ayarlarını Nasıl Şifre ile Korursunuz?

Şu durumu gözünüzün önüne getirin: Bilgisayarınızı maksimum seviyede koruması için Kaspersky PURE’ün tüm bileşenlerinin ayarlarını kişiselleştirdiriz, hangi verilerin düzenli olarak yedekleneceğini tanımladınız ve ev ağınıza bağlı dizüstü bilgisayarınızın uzaktan yönetimini

Şu durumu gözünüzün önüne getirin: Bilgisayarınızı maksimum seviyede koruması için Kaspersky PURE’ün tüm bileşenlerinin ayarlarını kişiselleştirdiriz, hangi verilerin düzenli olarak yedekleneceğini tanımladınız ve ev ağınıza bağlı dizüstü bilgisayarınızın uzaktan yönetimini ayarladınız.

04

Şimdi geriye kalan tek sorun bilgisayarınızı çocuğunuz ile nasıl paylaşacağınızdır.

Pek çok ebeveyn gibi çocuğunuzun güvenlik ayarlarını etkisiz hale getirerek veya uygulama ayarlarını değiştirerek bilgisayarınızın güvenlik seviyesini düşürmesinden ve tüm verilerinizi kaybetme riski yaşamaktan çekinmeniz normal.

Bu tür bir felaketi önlemek için Kaspersky PURE şifre koruması kullanarak programa erişimi kısıtlamanızı öneriririz. Ayarlar penceresinin en üst kısmından “Şifre” tabını seçip ardından “Şifreyi etkinleştir” koruma kutusuna tıklayın. Şimdi şifrenizi tanımlayabilirsiniz.

Tip_26June_en

Bu bölümde hangi aksiyonların şifre korumalı olacağını tanımlayabilirsiniz:

?        uygulama ayarlarını değiştirme

?        Yedekleme yönetimi

?        Ev Ağı Kontrolü

?        Ebeveyn Kontrolü etkinleştirme ve ayarlama

?        uygulamadan çıkış

?        uygulamayı kaldırma

Dikkat: Eğer Kaspersky PURE şifrenizi unutursanız buradaki işlemleri gerçekleştirin.

İpuçları

Ev güvenliğinin sağlanması

Güvenlik şirketleri, evinizi hırsızlık, yangın ve diğer olaylardan korumak için başta kameralar olmak üzere çeşitli akıllı teknolojiler sunuyor. Peki ya bu güvenlik sistemlerinin kendilerini davetsiz misafirlerden korumak? Bu boşluğu biz dolduruyoruz.