İpucu: Korunan bir bilgisayarın performansını nasıl artırırsınız?

Kaspersky Lab kurumsal ve bireysel pazar için geniş çaplı bilgisayar güvenliği çözümleri üreten pazar lideri firmalardan biridir. Bilgisayarınıza Kaspersky PURE kurmayı tercih ettiğinizde var olan en iyi korumaya sahip olacağınızdan

Kaspersky Lab kurumsal ve bireysel pazar için geniş çaplı bilgisayar güvenliği çözümleri üreten pazar lideri firmalardan biridir. Bilgisayarınıza Kaspersky PURE kurmayı tercih ettiğinizde var olan en iyi korumaya sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bazıları Kaspersky Anti-Virüs kurmanın bilgisayarın genel performansını düşürdüğünü, özellikle bilgisayar başlarkenki uygulamaların çalışmasını yavaşlattığını söylüyor.

08

Aslında kurulu bir antivirüs çözümü bilgisayarı yavaşlatmaz ancak çalışan uygulamaların aktivitelerini izleyerek tarama yapar. Eğer bağımsız testlere göz atarsanız Kaspersky Anti-Virüs’ün var olan en hızlı çözüm olduğunu görürsünüz.

Ve diğer programlar gibi Kaspersky PURE ihtiyaçlarınıza uygun olarak ayarlanabilir.

Bizim örneğimizde program otomatik başlatmayı kapatma özelliği bulunuyor ve bu sayede işletim sistemi kaynaklarının bilgisayar açılırken korunmasını sağlıyor. Bu özelliği etkinleştirmek için uygulama ayarları penceresinde “Ek” sekmesine gidin. Sol pencerede, Uyumluluk bölümünü seçin. Sağ pencerede başlangıç sırasında işletim sistemi kaynaklarını Teslim et kutusunu işaretleyin.

Tip_24July_en_1

Kullanışlılığına rağmen bu işlevi aşırı kullanmayın. Bu işlev etkinleştirildiğinde Kaspersky PURE uygulama başlatıalana kadar ağ bağlantılarını taramayacaktır. Bu nedenle zararlı yazlımlar engellenmeyecek ve durdurulmayacaktır. Kaspersky Internet Security 2013 için de benze fonksiyonlar mevcuttur.

İpuçları

Ev güvenliğinin sağlanması

Güvenlik şirketleri, evinizi hırsızlık, yangın ve diğer olaylardan korumak için başta kameralar olmak üzere çeşitli akıllı teknolojiler sunuyor. Peki ya bu güvenlik sistemlerinin kendilerini davetsiz misafirlerden korumak? Bu boşluğu biz dolduruyoruz.