DERBİ HEYECANINI KASPERSKY İLE YAŞA!

Kaspersky alanlar iki kere kazanıyor! 2-4 Ekim tarihleri arasında Kaspersky Kazandırıyor! kampanyası kapsamında bir ürün satın alan ve http://www.kasperskykazandiriyor.com/ sitesine kayıt olan müşterilerimizden her gün kayıt olan 97. kişi 6

Kaspersky alanlar iki kere kazanıyor!

Screen Shot 2014-01-07 at 3.40.57 PM

2-4 Ekim tarihleri arasında Kaspersky Kazandırıyor! kampanyası kapsamında bir ürün satın alan ve http://www.kasperskykazandiriyor.com/ sitesine kayıt olan müşterilerimizden her gün kayıt olan 97. kişi 6 Ekim 2013 Pazar günü saat 20:00’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını Kaspersky Türkiye ekibi ile birlikte seyretme şansını kazanacak.

* Bu yarışmadan, Kasperksky Lab Türkiye Facebook sayfasından o gün yayınlanmış Kaspersky Kazandırıyor! kampanya duyurusunu “Ben katıldım, sen de katıl!” mesajıyla paylaşan müşterilerimiz yararlanabilecektir.

İpuçları

Ev güvenliğinin sağlanması

Güvenlik şirketleri, evinizi hırsızlık, yangın ve diğer olaylardan korumak için başta kameralar olmak üzere çeşitli akıllı teknolojiler sunuyor. Peki ya bu güvenlik sistemlerinin kendilerini davetsiz misafirlerden korumak? Bu boşluğu biz dolduruyoruz.