Kaspersky arka arkaya üçüncü yıl da Customers’ Choice ödüllerinde müşterilerin seçimi oldu

Kaspersky ekibi, arka arkaya üçüncü yıl da Uç Nokta Koruma Platformları kategorisinde 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice ödülünü kazandı.

Ben araba yarışlarla ilgilenen biriyim. Mühendis ve pilotlardan oluşan takımların birbiriyle amansız bir rekabet içinde olduğu araba dünyasında bir yarış kazanmak hiçbir şeyi kanıtlamaz. İki yarış kazanmak ise çoğunlukla şansın yaver gitmesiyle ve tesadüfle açıklanır. Fakat arka arkaya üç yarış kazanmak, takımınızın bu işin ustası olduğu ve şampiyonlar arasında hak ettiği yeri aldığı anlamına gelir.

Dolayısıyla, Kaspersky ekibinin arka arkaya üçüncü yıl da Uç Nokta Koruma Platformları kategorisinde 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice ödülünü kazandığını söylemekten haklı bir gurur duyuyorum.

Bu ödül, müşterilerimizin değerlendirmelerine dayanıyor: İşte söyledikleri:

  • “2015’ten beri Kasperksy kullanıyoruz. Kaspersky yalnızca bir antivirüs yazılımı değil. İş istasyonlarının ve sunucuların güvenlik yönetimini basitleştiren bir koruma araçları suiti,” bilişim kurulu başkanı, eğitim sektörü
  • “[Kaspersky Endpoint Security for Business] virüslere karşı üstün koruma sağlıyor. Antivirüs ağdan, HDD’den ya da çıkarılabilir cihazlardan gelen tehditleri tanımlayıp ortadan kaldırarak koruma sağlıyor. Ayrıca şirket kişisel bilgisayarlar ve uygulamalar hakkında bilgiler ve başka ilginç istatistikler toplamaya yardımcı olan bir araç ediniyor (ücretsiz, eklenti),” bilişim güvenliği başkanı, sağlık sektörü
  • “Genel puanlama, üst düzey yöneticilerle iletişim kurmak için bir araç olarak kullanılabiliyor, bu da kuruluşun bilgi güvenliği girişimlerinin değerini artırmaya katkı sağladı. Detaylı güvenlik açığı raporları, sorunu anlamak için derinlemesine bakmaya ve düzeltmek için özümler geliştirmeye yardımcı oluyor.” “İnternetteki bilgi varlıklarının güvenliğine değer veren her kuruluşun sahip olması gereken bir araç,” üst düzey yönetici, bilgi güvenliği, finans sektörü

Yoğun iş programlarının arasında bu değerlendirmeleri yazabilmek için birkaç dakika ayıran tüm müşterilerimize en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum; neredeyse iki bin yorum aldık. Tabii ki içlerinde eleştiriler de vardı; onlar için de minnetarız. Değerlendirmelerin tamamını buradan okuyabilir, kendi değerlendirmenizi de gönderebilirsiniz. Geri bildiriminizi kısa bir süre içinde inceleyip ürün ve hizmetlerimizi iyileştirmek için sizinle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak da, elbette, bu haberle birlikte tüm ekibi tebrik etmek istiyorum: Teknik ve teknik olmayan alanlarda çalışanlar; ar-ge ekibi, teknik destek, satış, satış öncesi, pazarlama, iletişim; herkesi tebrik ederim!

Başarılarınızın devamını diliyorum!

GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE logosu; Gartner, Inc., ve/veya bağlı kuruluşlarının ticari markası ve hizmet markasıdır; bu belgede izin alınarak kullanılmıştır. Tüm hakları saklıdır. Gartner Peer Insights Customers’ Choice, bireysel son kullanıcı yorumlarında belirtilen öznel fikirlerin, derecelendirmelerinin ve verilerin belgelendirilmiş bir metodolojiye göre değerlendirilmesini içerir; bunlar Gartner’ın veya bağlı kuruluşlarının görüşlerini yansıtmaz veya onayını göstermez.

İpuçları